De Wittegheit met 3 teams naar de Voltige Cup

01 januari 2019

De KNHS-Voltige Cup heeft als belangrijkste doel promotie en stimulering van het team- en verenigingssporten in de discipline voltige. Van alle door de KNHS goedgekeurde voltigewedstrijden die in Nederland gehouden worden van 1 januari tot 1 december 2018 tellen alle teamrubrieken automatisch mee voor deze competitie (m.u.v. de Hippiade en het NK voltige).
De finale van de KNHS-Voltige Cup vindt plaats op woensdag 2 januari 2019 tijdens de showavond van IICH Groningen te Zuidbroek.
De teams met de gemiddelde hoogste score in hun klasse over het wedstrijdseizoen mogen meedoen aan deze finale. Voor deze competitie tellen alleen de resultaten behaald in de kür mee. Voor elke teamklasse is één startplaats beschikbaar. Tijdens de finale strijden alle teams in handicap tegen elkaar om de KNHS-Voltige Cup 2018.

Van de Wittegheit doen onderstaande finalisten mee aan de KNHS-Voltige Cup 2018:

Klasse M: De Wittegheit 3
Klasse ZZ: De Wittegheit 1
Klasse Junioren: De Wittegheit 4

Het programma van de showavond begint om 18.00 uur. Er wordt gestart in 2 blokken. Tussendoor zijn andere showrubrieken. Om kwart over 8 ’s avonds is de prijsuitreiking van de Voltige Cup 2018, en weten we of onze teams in de prijzen zijn gevallen!