Goede resultaat voor De Wittegheit op CVI Saumur 2022

10 juni 2022

Afgelopen weekend hebben er 3 teams , 4 solisten en 5 paarden meegedaan aan het CVI ( concours voltige internationaal ) in Saumur Frankrijk van onze Voltigevereniging De Wittegheit uit Odiliapeel. We hadden een zeer grote delegatie met 22 voltigeurs, 4 solisten en 22 supporters. 

Team 1
Team 1 startte op Wim met Meta Jans aan de longe met de voltigeurs Lisa, Renate, Ilse, Saartje , Guus en Sander  met als reserve Nynke. Zij wonnen de eerste prijs in de rubriek Squad senior 3 met een 7.621 na een plicht en twee vrije küren. Zij behaalden hierbij het eerste kwalificatiepunt voor het WK in Hessing (Denemarken). Als ze op het CHIO in Aken weer na de eerste ronde een 7.1 halen, zijn ze voor Hessing gekwalificeerd.

Team 2
Team 2 startte in de rubriek Squad senioren 2 op Zidane met Ingrid Lammers aan de longe en als voltigeurs Marieke, Mirte, Jinte, Dinfi , Niels en Mendel en als reserve Jeslin  Ook zij wonnen de eerste prijs, na vooral een sterke plicht en 2 vrije küren met een 6.447

Het juniorenteam
Het juniorenteam deed voor het eerst mee in de rubriek Squad junioren 2. Zij startten op Harry, met Marloes v.d. Akker aan de longe en de voltigeurs Lisa, Raeven , Fenne, Dana, Iris, Gilian en Andrea. Zij behaalden een eervolle 3de plaats met  een cijfer 5,955.

Solo’s
In de rubriek solo Mannen senior 3 behaald Sander Pannekoek een 3de plek met een 6.036. 

In de rubriek mannen children 2 werd Floris Westebring 2de met een 5,561

Bij de dames junior 1 werd Merel Westebring 3de met een 6.606

En bij de dames junior 2 werd Renate Maas 3de met een 7.134 en Jinte vd Burgt 9de met een 6,805

Op de foto zie je de  hele succesvolle Equipe van De Wittegheit uit Odiliapeel en in het midden paard Wim.