Het is ons weer gelukt!

03 juli 2022

Het is ons weer gelukt!

Op 1 juli is bekend gemaakt dat team 1 van Voltige De Wittegheit naar het WK Voltige senioren in Herning Denemarken van 4 t/m 10 augustus mag voor Nederland!

Na 3 kwalificatierondes in Ermelo, Saumur en Aken, die we alle 3 wonnen van onze directe concurrent. En we behaalden de benodigde eindscores, zo kwam vrijdag groen licht van de bondscoach Claire de Ridder. Lees hier het artikel.

Het team dat bestaat uit de dames Renate Maas (Heesch) Nynke Veldman ( Wijchen), Lisa Herwig (Veghel) Ilse v Dijk, Jinte vd Burgt, Saartje Boeijen ( Odiliapeel), en de heren Guus vd Coer(Zeeland) en Sander Pannekoek ( Cuijk) op het paard Wim  ( Gribaldi x Havidoff) met aan de longe Meta Jans ( Odiliapeel ) vierden volop feest.
Hier de mooie woorden van Claire de Ridder, waar we enorm trots op zijn; Over de verrichtingen van het team Wittegheit 1 is de bondscoach ook enthousiast. Claire vertelt hierover: “In de plicht zit nog groei en deze wordt steeds beter. De kür is al heel goed. Tijdens de laatste kür in Aken in de Nations Cup hebben ze echt laten zien dat ze artistiek bij de top van de wereld horen.”

Daarnaast plaatste Renate Maas zich ook voor het EK solo junioren in Kaposvar (Hongarije) van 27 t/m 31 juli.

Kortom een succesvol seizoen voor onze voltigevereniging De Wittegheit uit Odiliapeel.