Succesvol weekend voor de hogere teams in Lunteren

08 oktober 2017

Afgelopen weekend (7 en 8 oktober) deed onze vereniging mee met 5 teams en 7 solisten mee aan de voltigewedstrijd van De Nieuwe Heuvel uit Lunteren. Met zijn prachtige rijhal, mooie kantine en vele Friese paarden op de manege is dit altijd een leuke wedstrijd om naar toe te gaan. En daarbij is Lunteren slechts een uurtje rijden, ook wel zo prettig!

Zaterdags zijn de solisten van de M klasse en de ZZ klasse gestart. Wessel Kuipers werd daarbij heel verdienstelijk op Sam. Hij werd derde in de ZZ klasse. De andere 6 solisten starten allemaal in de M klassse. Sander Pannekoek won op Sam, Ilse van Dijk werd tweede op Que, Pleun vd Laar derde op Dear Lady. Sanne Theunissen startte ook op Dear Lady en werd 4de, Evy Kuipers 7de en Bart Jans werd 8ste op Sam.

Zondags was het de dag voor de teams. Team 1 behaalde de eerste plek in de ZZ klasse met een ruime 7 op Wim, Team 2 op Zidane (Z klasse) werd ook eerste, maar mistte met 0,005 net een winstpunt. Team 3 op Rainbow in de M klasse werd derde, Team 4 op Harry werd in de L klasse 4de en team 5 werd 8ste in een veld van 13 deelnemers.

Voor deze teams was deze wedstrijd de afsluiting van de wedstrijden in 2017. Onze andere drie teams komen nog uit op de wedstrijd in Maren-Kessel van HippOss in november.