Symphonica Horse Show met mooi optreden van de Wittegheit voltige

10 februari 2018

Afgelopen zaterdag 3 februari 2018 mochten twee teams van de Wittegheit deelnemen aan de Symphonica Horse Show tijdens het slotstuk van de KWPN Hengstenshow. Team 1 op Wim met longeur Meta Jans en team 3 met Rainbow en longeur Sanne van Amsterdam. De Symphonica Horse Show is een fantastische mix van toppaarden, geweldige ruiters en laat de enorme veelzijdigheid van het KWPN-paard zien. Onder muzikale leiding van Sjors van Eerenbeemt is er een wervelende show neergezet.

De paarden en teams van onze vereniging hadden de week ervoor al een keer mogen oefenen in de Brabant Hallen. Dat was ook wel nodig, want een optreden doen met live muziek (een orkest met o.a. trompetten) was toch wel even wat anders dan de paarden gewend waren. Ook was de verlichting met spots heel anders dan gewoonlijk. Er is veel geoefend op de manege, met de muziek hard aan. Met de show zelf ging het daarna super. De kür was wel enigszins aangepast om er zeker van te zijn dat alles goed ging. Team 1 draaide zelfs een mooi 3-blok omdat het paard Wim het erg braaf deed. Ook bij team 3 ging het goed en deed Rainbow zijn best, net als het team!

Wil je nog een keer nagenieten van de voltige tijdens deze fantastische show? Dat kan, klik HIER voor een compilatie door KWPN tv.