Verslag Nationale trainingsdag Ermelo, door Raeven

01 januari 2019

Op 25 november gingen we met team 3 naar Ermelo voor een trainingsdag. We vertrokken al om 7.15. Om 9.00 waren we in Ermelo.

Sander en Guus zorgden voor de warming-up, op het einde moesten we buigen maar dat was een grapje van hun. Dit hadden we niet in de gaten!
Daarna werden we in 4 groepen verdeeld. Ik ging als eerste naar de valtrianing. Daar leerde je je goed te concentreren, en je voorbereiden op een val.
Vervolgens kregen we les van cheerleaders. Ik mocht de vlieger zijn. Dat was wel spannend maar leuk! Ik moest op de rand van de bak staan en dan me laten vallen, ik werd opgevangen door 4 groepsgenoten.

Na de pauze kregen we ton-training van Sander, Guus en Meta. We hadden onze mechanische ton mee. Dit vonden de leden van andere verenigingen erg leuk. We mochten zelf kiezen welke oefening we gingen doen. We gaven elkaar ook tips, dat was erg leerzaam.
De training van Ilse ging over balans, we deden de plichtoefeningen. Ik heb geleerd de vlag nauwkeurig uit te voeren. We hebben ook veel gelachen!
Het was een leuke dag, en ik heb veel geleerd!

Ik heb geen foto’s van deze dag maar wel een mooie foto van mij en U2.

Groetjes van Raeven Rijkers