Geen bezoek/kijken mogelijk vanwege aangescherpte regels.

26 oktober 2020

Geen bezoek/kijken mogelijk vanwege aangescherpt regels.
Op dit moment is er geen bezoek welkom op onze manege vanwege aangescherpt regels rondom Corona. We merken dat mensen graag even een kijkje komen nemen bij de trainingen van onze teams. Het liefste willen wij dit ook. Maar wij volgen de regels van het KNHS en de RIVM. Dit houdt in dat we geen bezoek of kijkers toelaten op onze manege. Alleen door deze regels streng te handhaven kunnen onze leden van de voltigevereniging De Wittegheit blijven doortrainen.

Wij delen graag de juiste regels met u. Zie hieronder de algemene regels van de KNHS/FNRS

Update van de aangescherpte Coronaregels:

UPDATE 15 oktober 16.00 uur

De KNHS en FNRS hebben veel vragen ontvangen naar aanleiding van de gepubliceerde maatregelen van gisteren. Na overleg met het ministerie van VWS en de regiovoorzitters van KNHS-regio’s hebben wij een aantal punten verduidelijkt met betrekking tot de huidige maatregelen die gelden in de paardensport.

Belangrijkste reden voor de huidige coronamaatregelen is om reisbewegingen en sociale contacten zo veel mogelijk te reduceren. Als we ons nu allemaal aan de regels houden, krijgen we het virus eerder onder controle en kunnen de maatregelen ook sneller weer versoepeld worden. De huidige maatregelen gelden voor tenminste twee weken, misschien nog langer. In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is.

 

 

aangescherpte regels