Versoepeling regels trainen t/m 18 jaar

12 juni 2020

Vanaf 8 juni is er een versoepeling in de regels van het trainen. De jeugd t/m 18 jaar mag ook zonder restricties trainen.

Dat betekent bij voltige dat we weer de goed kunnen oefenen met elkaar op de voltigebok en op het paard.
Dit was al het geval voor de kinderen t/m 12 jaar. Nu is er alleen voor de leden vanaf 19 jaar nog de restrictie om alleen te trainen op het paard. De trainsters (afhankelijk van de leeftijd) moeten zich nog houden aan de 1,5 meter maatregel, dus het kan zijn de de kinderen elkaar moeten helpen met een voetje geven. En we blijven voor alsnog buiten trainen. Hier hebben we de ruimte voor bij voltige vereniging de Wittegheit, dus dat is fijn.

Komen kijken door ouders of geïnteresseerden kan nog niet op dit moment. Aan de ouders wordt ook gevraagd om hun kinderen alleen af te zetten en niet langs de kant te gaan staan kijken. De kantine is nog steeds gesloten. En de regels laten het niet toe om bij de picknick tafels te gaan zitten. Wil je niet in de auto wachten, dan kun je bijvoorbeeld gaan wandelen in de omgeving.

We willen graag blijven trainen, dus wij zullen zorgen dat deze versoepeling van de regels voor het trainen ook nageleefd worden.

Weer trainen  Flip mag ook weer trainen  solo oefenen

weer trainen